Over deze site

Op deze site probeer ik een ‘Coach For All’ (een stukje ondersteuning voor iedereen dus) te zijn.
Enerzijds probeer ik dit door contact proberen te leggen met gelijk gestemden, anderszijds door personen die mijn spreuken lezen te prikkelen.

Rond 2000 ben ik samen met Dave, al sinds de jaren tachtig een steun en toeverlaat, op het idee van een ‘Spreuk van de dag’ gekomen.

Ongeveer anderhalf jaar hebben wij onze vrienden- en kennissenkring geprikkeld met spreuken door gebruik te maken van de mogelijkheid om gratis te smsjes te versturen via het internet.

Vanaf het moment dat dit niet meer gratis kon, bleek het toen te kostbaar voor ons om dit vol te houden en is het langzaam doodgebloed.

Nu de prijzen van webhosting voor haast iedereen betaalbaar zijn heb ik dit medium gekozen om nog meer mensen te kunnen bereiken met mijn hersenspinsels.

Mocht iemand een thema hebben waarover hij of zij graag een spreuk zou lezen, laat me dit dan weten op mijnspreuken@pjgerritsen.nl.


Bij deze iedereen ‘de groetjes’ en veel leesplezier namens Peter Gerritsen.


Disclaimer:

Het is nooit mijn bedoeling om mensen persoonlijk te kwetsen. Alle spreuken zijn strikt anoniem bedoeld.

Mocht u zich toch gewetst voelen, bedenk dan dat het slechts mijn (en wellicht personen die reageren op een spreuk) mening is over een bepaald onderwerp.

Om in de geest van de spreuken te blijven:

Wie de schoen past die trekke hem aan, doet een stap in de goede richting en laat zich voortaan van de beste kant zien.


2 Responses

 1. Anne - december 29, 2010

  Helaas lukt het doorlinken naar Facebook niet.

 2. Marc Bogaers - maart 12, 2013

  Hallo Peter,

  Ik kwam via Google op je site terecht. Ik ben op facebook sinds 1 januari 2013 ook bezig om dagelijks een spreuk te plaatsen en ben dus voortdurend op zoek naar spreuken die mij raken, zodat ik ze kan publiceren, omdat ze dan mogelijk ook anderen raken.
  Vind je het erg als ik zo af en toe ook wat spreuken van jouw site gebruik voor mijn dagelijkse spreuken op facebook?
  Ik ben NLP Practitioner en ook bezig met mijn Masteropleiding. Ik zit sinds anderhalf jaar zo goed in mijn vel, dat ik daar iedereen die wil graag deelgenoot van wil maken. Een manier daarvoor is het plaatsen van de dagelijkse positieve spreuk voor vrienden en bekenden op facebook. Ik krijg daar veel leuke reacties op. Misschien dat ik in de toekomst ook een site opzet als de jouwe.
  Tot besluit nog 2 zelfgemaakte spreuken van mij:
  Het gevoel van overwinning kan het begin worden van een nieuwe strijd.
  Het leven gaat niet over rozen, maar er bloeien ook andere mooie bloemen langs je levenspad

  Ik hoor graag van je.

  Groetjes

  Marc Bogaers

Leave a Reply

Webshop in zuinige en dimbare led lampen!